Hvem er vi? – lokalt værksted – skarpe priser – Islev Autoservice

Islev Autoservice er et lokalt værksted i Rødovre med mange års erfaring. Vi har styr på det, vi laver, og vi leverer en god service til en skarp pris.

Autoværkstedets værdier

De fleste virksomheder har noget, de kalder et værdisæt. Det har vi også her hos Islev Autoservice. Vi går nemlig op i, at vores kunder får en god oplevelse hver gang.

Det betyder, at vi gør os umage for at yde en god kundeservice, vi går til det yderste for at overholde enhver aftale, og så foregår det hele til konkurrencedygtige priser. Vi går meget op i at lade vores ekspertise komme til udtryk i alt vores arbejde, og derfor er kvaliteten altid i top.

Værkstedet har eksisteret siden 2010, og vi har masser af erfaring fra tidligere beskæftigelse. På det professionelle plan har indehaver Morten Pragner arbejdet på større værksteder, mens han på det personlige plan har været glad for at pille ved diverse motordrevne køretøjer. Det vil sige, at hans ekspertise kan sikre kunderne en god oplevelse, hvor der er styr på alt helt ned til den mindste detalje.

Målsætninger

Vi vil som sagt gerne give vores kunder det bedste af det bedste. Vi tager hånd om de problemer, du måtte have med dit køretøj, på professionel vis. Derfor kan du også være sikker på, at du altid kan køre glad herfra. Med vores konkurrencedygtige priser og vores ekspertise på området tilbyder vi reparationer af alle bilmærker til en god pris.

Det er vores mål at kunne levere en fortrinlig service til alle vores kunder. Vores store værksted i Rødovre er klar til at løse bilproblemer, om end du er fra lokalområdet eller ej.

Du kan ringe til os på tlf. 44 24 20 44 for at høre nærmere og lave en aftale.

Morten Pragner
Morten Pragner
Indehaver

gratis låne bil hos islev autoservice
din mekaniker
vores værksted
din mekanikern
reklame
co2_badge_black
Stop-Plastikspild-Logo-2100px
© Copyright Islev Autoservice