Bremse serice

Bremseeftersyn

Bremserne i bilen skal fungere optimalt – det er der selvfølgelig ingen tvivl om. Der er nogle forskellige ting, du kan gøre, hvis du ønsker at forlænge levetiden på bremserne. At få et bremseeftersyn er én af dem. Vi udfører professionelle bremseeftersyn på langt de fleste slags biler, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Et bremseeftersyn forlænger levetiden

Et bremseeftersyn kan forlænge levetiden på din bils bremser. Når vi foretager et bremseeftersyn, skiller vi bremserne ad, hvorefter de får en grundig rensning og smøring. Dette skal sikre, at de virker optimalt. Vi anbefaler, at du får lavet et bremseeftersyn omkring hvert andet år.

Det er vigtigt at pointere, at der er en forskel på en visuel inspektion af bremserne og et bremseeftersyn. Hvis du får lavet et serviceeftersyn hos os, gennemgår vi din bil, herunder også bremserne, for fejl og mangler. Det er kun, hvis vi vurderer, at der er grundlag for det, at vi udfører et bremseeftersyn af dine bremser. Dette gør vi naturligvis aldrig uden en accept fra dig.

Forlæng bremsernes levetid ved at undgå dårligt vejr

Især vinteren er hård for bremserne – specielt når vejene bliver saltet. Dette skyldes, at vi sjældent bremser hårdt nok om vinteren til at holde de bagerste bremseskiver rene. Hvis du vil forlænge levetiden på din bils bremser, skal du altså lade være med at bruge bremserne, når vejret er dårligt. Det er dog helt urealistisk for de fleste, og derfor er et professionelt bremseeftersyn altså også det bedste, du kan give dine bremser, hvis du ønsker at forlænge deres levetid mest muligt.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice