dækservice

Udskiftning af dæk og hjul

De rigtige dæk er vigtige for din sikkerhed, når du kører bil. Dæktryk, dækmønster, dæktype – det hele har en afgørende faktor for, hvor sikkert du er kørende. Hos Islev Autoservice hjælper vi dig altid gerne med at montere nye dæk og afbalancere dem. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

Hos Islev Autoservice kan vi hurtigt og effektivt skifte dine dæk. Vi kan montere dem på fælgene, afbalancere dem og montere dem på bilen. Vi gør det gerne, uanset om du ønsker et regulært skift, eller om du skal skifte fra vinterdæk til sommerdæk – eller omvendt.

Sommerdæk og vinterdæk

I Danmark er det ikke lovpligtigt at køre med sæsonspecifikke dæk, selvom det er det i både Sverige og Tyskland. Vi kan dog ikke komme uden om, at det er en rigtig god ide at køre med dæk, der er beregnet til sæsonen. Der er forskel i den gummiblanding, som sommer- og vinterdæk er fremstillet af. Dette har en betydning for vejgrebet og bremselængden i bestemte temperaturer. Mens vinterdæk fungerer bedst, når temperaturen er under syv grader, fungerer sommerdæk bedst, når temperaturen er over syv grader.

Hvis dine dæk skal skiftes til enten sommer- eller vinterdæk, hjælper vi dig gerne. Vi kan montere dem på dine fælge, afbalancere dem og montere dem på bilen.

Et regulært hjulskift

Dækkene på din bil har en stor betydning for bilens køreegenskaber. Du skal derfor skifte dæk på din bil, når de er slidte eller møre – eller når sæsonen skifter. Som hovedregel siger man, at dæk er for slidte, hvis dybden på dækmønstret er under 4 mm, eller når lamellerne har rejst sig.

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på dine dæk, kan du med fordel skifte om på for- og bagdæk. For- og bagdækkene slides nemlig forskelligt, og ved at bytte rundt på dem, kan du således slide dem mere jævnt og forlænge deres levetid.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice