forsikrings skader

Vi tilbyder hjælp ved forsikringsskader

Hos Islev Autoservice arbejder vi sammen med samtlige forsikringsselskaber i landet. Det betyder, at det er fuldstændig underordnet, om din bilsikring er en ansvarsforsikring eller en kaskoforsikring, ligesom det er ligegyldigt, hvilket forsikringsselskab du har.

Vi hjælper dig gennem skadesforløbet fra start til slut, og så endda til faste lave priser, alle vil kunne få råd til. På den måde gør vi hele processen meget nemmere for dig, og vi giver dig en så god oplevelse som muligt, såfremt uheldet skulle være ude.

Vi hjælper uanset, om du har en ansvars- eller kaskoforsikring

Har du en ansvarsforsikring, betyder det, at den kun dækker de skader, du har forvoldt på andres biler eller ejendele. Det vil sige, at en ansvarsforsikring altså ikke dækker de skader, du forvolder på din egen bil. Det gør en kaskoforsikring til gengæld, samtidig med at den oftest giver dig en lang række andre fordele såsom gratis reparation af stenslag, transport til værksted samt udskiftning af ruder.

Disse fordele varierer naturligvis efter, hvilket forsikringsselskab du har. Er du i tvivl om, hvilken type dækning der er mest fordelagtig for dig og dit behov, bør du altid henvende dig til dit pågældende forsikringsselskab. Det skal dog nævnes, at vi altid hjælper dig her hos Islev Autoservice – uanset om du har en ansvarsforsikring eller en kaskoforsikring. Har du været ude for et uheld, står vi altså klar til at udbedre skaden og dermed gøre processen lettere for dig.

Få en sikker og velkørende lånebil uanset dit forsikringsselskab

Hvis du får lavet en skade hos vores autoværksted, tilbyder vi ligeledes en sikker og velkørende lånebil. Det gælder, uanset hvilket forsikringsselskab du har. Vi er nemlig klar over, hvor afhængig man kan være af sin bil, hvorfor vi giver dig muligheden for at låne vores lånebil, imens vi ordner din egen bil.

På den måde slipper du for at skulle være afhængig af enten bil eller bus, når du skal på arbejde om morgenen, og i stedet kan du bibeholde den fleksibilitet i hverdagen, som en bil bidrager til. Det er ikke alle selskaber, der tilbyder en lånebil, men det er du garanteret hos os. Det bliver således ikke nemmere, mere sikkert og trygt end her hos Islev Autoservice.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice