klar til syn med bil

Klargøring til syn

Har du behov for et synstjek, er du kommet til det helt rette sted. Et bilsyn sikrer dig, at din bil kan bremse og styre korrekt, og at den desuden ikke forurener miljøet unødigt. Du ved, at det er på tide med en synskontrol, såfremt din bil er af ældre dato, hvis dækkene er slidte, eller hvis du oplever, at der er noget på din bil, der rasler. Her hos Islev Autoservice tilbyder vi synskontrol udført af en højt kvalificeret mekaniker, så din bil efterfølgende er klar til at blive synet. Her kontrollerer vi blandt andet, om der er noget, vi med fordel vil kunne klare forinden, og om den er klar til et eventuelt bilsyn.

Derfor er det en god idé med en grundig gennemgang inden et bilsyn?

Hvis din bil ikke består synet i første omgang, skal den til omsyn, hvilket vil sige, at du er nødsaget til at komme forbi mekanikeren igen. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du tager din bil til klargøring til syn, hvor vi foretager en professionel og grundig gennemgang af de mangler, din bil eventuelt måtte have. Vi hjælper dig således med at finde frem til den mest optimale løsning for dig, og det skal desuden nævnes, at vi naturligvis ikke udfører noget uden at tage dig med på råd.

Sådan ved du, hvornår din bil skal synes

Du vil modtage en indkaldelse til bilsyn otte uger inden, at den skal synes. Indkaldelsen vil du få fra Trafikstyrelsen, og det foregår enten via e-Boks eller brev. Eftersom du ikke kan udsætte bilsynet, anbefaler vi, at du bestiller tid i god tid. Såfremt du er ejer af en ganske almindelig personbil, der vejer under 3500 kg, skal den synes fire år efter, at den er indregistreret, hvorefter den skal til syn hvert andet år.

Giv din bil de bedste betingelser for at blive godkendt

Der er en række ting, du med fordel kan gøre for at skabe de mest optimale betingelser for, at din bil bliver godkendt ved første syn. Det er blandt andet at tjekke billygter, mønsterdybden på dækkene, stenslag og hornet på din bil. Resten vil dog kræve hjælp fra en professionel mekaniker, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi tjekker undervognen, karrosseri, motorrum, styretøj og bremseevne, og på den måde sikrer du dig, at din bil er klar til at blive synet efterfølgende.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice