gratis lånebil

Få en lånebil, mens din egen er på værksted

Er din bil på værksted? I så fald kan du låne en bil her hos os. Vi ved, hvor afhængig man kan være af sin bil. Mange bruger den til at køre til og fra arbejde hver eneste dag, mens andre også skal bruge den for at kunne handle ind, hente børn og så videre. Derfor er det nødvendigt med en lånebil, mens bilen er på værksted, og det kan du få her hos os.

På den måde får du en så god oplevelse som muligt med et værkstedsbesøg hos Islev Autoservice. Har du ikke behov for at låne din helt egen bil i en længere periode, tilbyder vi ligeledes et lift, såfremt du blot skal et par gader væk, efter du har afleveret din bil.

Lån en sikker og velkørende bil hos os

Skal din egen bil på værksted, får du altså hos os mulighed for at låne en bil, og vores lånebil er en Fiat Panda. Denne er naturligvis en yderst velkørende og sikker bil, du med garanti vil finde tilfredsstillende i forhold til dine behov.

Det er de færreste, der vil kunne leve uden en bil, da man bruger en bil hele tiden til alverdens formål. Det er sikkert ikke noget, du tænker over, men en hverdag uden en bil er meget besværlig, da man således er afhængig af offentligt transport. Med en bil kan man køre præcis, når det passer én, og den giver derfor masser af fleksibilitet i hverdagen.

Netop derfor sørger vi for at give vores kunder muligheden for at få en lånebil, når bilen er på værksted. Du låner således blot vores lånebil i form af en Fiat Panda, imens vi sørger for at ordne din bil.Vi giver dig så god en oplevelse som muligt

Hos Islev Autoservice gør vi meget ud af at give dig som kunde så god en oplevelse som muligt, da vi udmærket er klar over, hvor irriterende det er at skulle leve uden en bil. Du kan derfor enten vælge at få et lift hen til den destination, du ønsker, hvis det ikke er langt væk, eller du kan låne en Fiat Panda i al den tid, din egen bil er på værksted.

På den måde får du mulighed for at fortsætte din hverdag præcis, som du plejer, i stedet for at skulle være afhængig af enten tog eller bus. Går din bil i stykker, er det derfor langt fra problematisk for dig, da du blot kan låne vores sikre Fiat Panda – og således bibeholde fleksibiliteten i dit liv.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice