Oliefilteret og olien

For at motoren i din bil skal køre optimalt, skal du engang imellem have skiftet oliefilteret. Oliefilteret sørger for, at man belaster miljøet mindst muligt, men samtidigt vil et nyere oliefilter også kunne mindske slid på motoren.

Du får altså en bil som holder længere, hvis du sørger for at få udskiftet og serviceret de nødvendige dele i tide. Olien spiller en vigtig rolle, da den sørger for, at delene i motoren bevæger sig så let som muligt.

Uden olien ville maskineriet køre med for stor modstand, og det ville resultere i, at delene bliver for varme. Det kan i sidste ende medføre store ødelæggelser på motoren, hvis man ikke hælder olie på. Filterets opgave er at sikre, at der ikke kommer uønskede partikler ind.

Det filtrerer altså urenheder fra og sikrer, at kun olien får adgang til motoren. Således kan motoren køre gnidningsfrit. Hvis filteret ikke havde været der, ville der kunne komme snavs og skidt ind i motoren og skabe ridser og en masse slitage.

Men alle disse problemer er heldigvis nemme at undgå. Du skal bare sørge for, at din bil bliver serviceret, så du får skiftet filteret ofte nok.

Service af din bil

Det er ekstremt vigtigt, at du altid overholder service af din bil. En mekaniker vil ofte kunne se fejl og mangler, som en almindelig privatperson ville kunne overse. Derfor er det meget fornuftigt at lave en aftale, så vi kan sørge for, at alt på din bil er, som det skal være.

Olien og oliefilteret er kun en lille del af bilens motor, men så snart de to ting ikke fungerer, går der ikke længe, før det påvirker resten af motoren. Derfor skal du sørge for, at der er styr på det. Vi hjælper dig et godt stykke hen ad vejen.

Du skal bare ringe til os på tlf. 44242044, så finder vi en god løsning. Uanset om det er et alment serviceeftersyn eller et særligt servicetjek, du har behov for, så står vi klar til at hjælpe dig og din bil.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice