Serviceeftersyn

Som bilejer er der meget, man skal have styr på, men heldigvis kan vi hos Islev Autoservice hjælpe dig med alle former for vedligeholdelse af din bil. Vi tilbyder vores kunder de nødvendige serviceeftersyn. Der er en lang række ting, som ved lov skal være helt i orden, når du kører rundt i din bil i Danmark.

Med et serviceeftersyn fra os kan du være sikker på, at din bil kører, som den skal. Vi går bilens funktioner igennem og finder på den måde de fejl og mangler, som skal udbedres. Vi tilbyder to forskellige pakker: Den store til 1295,- og det lille serviceeftersyn til 1095,-. Priserne er eksklusive reservedele såsom diverse filtre.

Det almindelige serviceeftersyn har til formål at sikre, at din bil og dens evner overholder de lovkrav, som er gældende. Det sikrer altså, at din bil er i orden og forsvarlig at køre i. Vi følger selvfølgelig håndbogen og bilproducenternes anvisninger, når vi udfører et serviceeftersyn. De efterfølgende reparationer udfører vi selvfølgelig også med glæde.

Øvrige eftersyn

Hvis du endnu ikke har behov for et fuldt eftersyn, tilbyder vi også eftersyn i mindre pakker. Du kan eksempelvis få udført dæk- og bremseservice på din bil.

Meningen med et serviceeftersyn af enhver art er at sikre, at din bil er sikker at køre rundt i. Det vil sige, at hver enkelt detalje skal være i orden. Hvis én funktion i bilen er nedsat, kan det have indflydelse på bilens øvrige funktioner. Derfor er det meget vigtigt, at man har tjek på de eftersyn, man skal have. Derfor er det også en opgave, vi udfører med stor omhu og med omtanke for alle anvisninger og forskrifter herom.

Vi udfører selvfølgelig kun det aftalte arbejde, og vi noterer undervejs hvilke mangler og fejl, vi finder. Det vil altid være op til kunden at afgøre, hvorvidt vi skal udføre reparationerne efterfølgende. På den måde undgår du at stå med en træls regning, som ikke er aftalt på forhånd. Både du og din bil vil være i trygge hænder hos Islev Autoservice.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice