udskiftning af bil battery

Udskiftning af bilbatteri

Selvom din bils motor er slukket, kræver elektronikken i bilen strøm, ligesom den selvfølgelig også gør det, når bilen er tændt. Bilbatteriet holder på strømmen, så elektronikken til alle tider fungerer, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du har et velfungerende bilbatteri i bilen. Hos Islev Autoservice kan vi både kontrollere og udskifte dit bilbatteri for dig – vi gør det professionelt og til en god pris.

Kontrol af batteriet

Hos Islev Autoværksted kan vi kontrollere, om dit batteri holder på strømmen, eller om det aflader. Det er vigtigt, at dit bilbatteri holder på strømmen, for at elektronikken i bilen kan fungere. Især i de kolde vintermåneder bruges der meget strøm, fordi sædevarmen, varmeblæseren, viskere og så videre oftere er tændt, og kulden kan være ekstrahård ved batteriet. Derfor er det især en god ide at få kontrolleret bilbatteriet, inden kulden træder ind.

Vi laver en test af dit batteri for at se, om det fungerer, som det skal. Det er en god ide at få kontrolleret batteriet med forholdsvis jævne mellemrum. Hvis du kører med et sløvt batteri i længere tid ad gangen, kan bilens elektronik nemlig tage skade. Dette sker, fordi der er dele af bilens elektronik, der hele tiden skal have strøm, som kan tage skade, hvis batteriet har for lav spænding.

Hvis dit bilbatteri er mere end tre år gammelt, er der en større sandsynlighed for, at det svigter – det siger statistikkerne. Dette sker især i perioder med frost. Hvis du kører mange korte ture, hvor batteriet ikke når at blive opladet, er der også større sandsynlighed for, at dit batteri hurtigere giver op. Få derfor en lavet en kontrol af dit batteri, hvis dette er tilfældet for dig.

Udskiftning af bilbatteri

Ligesom vi kontrollerer, om bilbatteriet er godt nok, udskifter vi det også, hvis du ønsker det. Vi hjælper gerne med at finde et godt bilbatteri til din bil, så du forhåbentlig behøver at udskifte det sjældnere.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice