bremse udskiftning

Udskiftning af bremser

Bremserne i bilen skal fungere til enhver tid, fordi det selvfølgelig har en stor betydning for bilens køre- og bremseevne og din sikkerhed. Det er derfor også vigtigt, at du får udskiftet bremserne i tide. Hos Islev Autoservice er vi professionelle mekanikere med stor ekspertise i udskiftning af bremser. Vi hjælper dig altså gerne, hvis din bils bremser trænger til en udskiftning.

Hvis du er i tvivl, om din bils bremser trænger til en udskiftning, laver vi gerne et bremseeftersyn på dem. Du kan også selv holde øje med, om bremserne bliver varme, eller om de lugter. Hvis dette er tilfældet, er det højst sandsynligt på tide at udskifte bremserne. Hvis du mærker, at der er nedsat bremseevne, eller at bremserne trækker til en side ved bremsning, er det højst sandsynligt også tid til udskiftning af dine bremser.

Når vi udskifter dine bremser, udskifter vi bremsekaliberen, klodser og bremseskiver. Bremsekaliberen er den, der sidder i forbindelse med selve bremserne. Den kan skade klodserne og bremseskiverne, hvis den ikke bliver rengjort, når den er blevet beskidt. Hvis den er beskidt, vil kaliberen hænge i stemplet og gliderne, hvilket er et alvorligt problem for dine bremsers ydeevne.

Vi sørger for udskiftning af bremserne samt nye bremsedele, så dine bremser igen kan præstere, som de skal.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice