bremse væske udskiftning

Udskiftning af bremsevæske

Uanset hvilken bil du har, kan du få lavet en kontrol af din bremsevæske hos os. Vi laver kontrol og udskifter gerne bremsevæsken ved behov. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om udskiftning af bremsevæske hos Islev Autoværksted.

Bremsevæsken er altafgørende for, om dine bremser i bilen virker optimalt. Bremsevæsken gør nemlig, at bilens bremser fungerer. Når du trykker på bremsepedalen i din bil, vil bremsevæsken trykkes sammen, hvilket fører til bremsning. Bremsevæsken optager hele tiden fugt fra omgivelserne, og derfor ændrer den sig altså også en lille smule hele tiden. Når bremsevæsken ændrer sig, ændres bremsevæskens kogepunkt også, hvilket kan have stor betydning, hvis bremserne bliver belastet.

Når vi foretager et serviceeftersyn hos Islev Autoservice, sørger vi også for at kontrollere bremsevæskens kogepunkt. Hvis du ikke har din bil til service regelmæssigt, bør du i hvert fald få lavet en kontrol af bremsevæsken, så den kan blive udskiftet, når det er nødvendigt. Dette bør du både gøre for din egen og dine medtrafikanters skyld. Som hovedregel siger man, at bremsevæsken skal udskiftes hvert andet år, men det kan være, at du har brug for at få den udskiftet oftere. Antallet af kørte kilometer har nemlig også betydning for bremsevæskens kogepunkt, og du kan derfor ikke stole på, at væsken holder sig, som den bør, i to år.

Hvis bremsevæskens kogepunkt ikke er, som det skal være, skal væsken udskiftes – men bremsevæsken kontrolleres altså således før en udskiftning. Vi kommer gerne med vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl, om din bremsevæske skal kontrolleres.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice