udskiftning af kobling

Når koblingen skal udskiftes

En kobling spiller en stor rolle. Koblingen er også under stort pres, fordi den bliver brugt meget hyppigt, og samtidigt består af mange små dele. Alle delene skal fungere optimalt, men når man bruger koblingen så ofte, som man gør, så bliver alle delene også slidte. Der er flere måder, hvorpå man kan mindske sliddet på koblingen, men i sidste ende vil man altid ende med at skulle skifte koblingen.

Særligt, hvis du har købt en brugt bil, er der stor sandsynlighed for, at du skal have udskiftet koblingen på et tidspunkt. Koblingen er den del, som forbinder gearkassen med motoren. Selve gearkassen er meget svær og dermed også dyr at få skiftet. Derfor er det en god idé altid at passe på sin kobling og sørge for at få koblingen skiftet i tide. Hvis der går for lang tid, kan det give slid på gearkassen, som så skal skiftes.

Essentielle udskiftninger

For at en bil skal kunne køre optimalt, er der mange ting, der skal være helt i orden. Koblingen er blot ét eksempel på de mange dele, som har stor indflydelse på hinanden. Hvis én del er for slidt, medfører det ekstra slid på andre dele. Derfor er det altid en god idé at få undersøgt, hvad du bør skifte i din bil.

Når du skifter de enkelte dele i tide, undgår du at slide for meget på de øvrige dele, som kan være meget dyrere at få skiftet. Rettidig omhu kan altså spare dig for meget bøvl, men også for mange penge. Du kan altid tage kontakt til os hos Islev Autoservice og høre, hvad vi kan gøre for dig. Du kan få fat i os på tlf. 44 24 20 44 og tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice