partikelfilter udskiftning

Udskiftning af partikelfilter

Hvis du skal have renset eller udskiftet partikelfilteret på din bil, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver udskiftning af partikelfiltrer på stort set alle biler, så vi kan også hjælpe dig.

Partikelfilteret er en vigtig del af dieselbiler, der er indregistreret efter den 1. januar 2010, og filteret har et meget vigtigt formål. Formålet med partikelfilteret er nemlig at mindske udledningen af de skadelige partikler, der findes i udstødningsgassen. Det er altså vigtigt, at dit partikelfilter er renset, og at det fungerer, som det skal. Hvis det ikke gør dette, bør du udskifte det.

Der er regler for, hvornår et partikelfilter skal udskiftes. Filteret skal udskiftes, når du har kørt med det i bilen i et bestemt antal kilometer. Antallet af kilometer varierer fra bil til bil. Du kan se i instruktionsbogen til din bil, hvornår partikelfilteret skal skiftes. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores automekaniker – så ser vi på det.

Partikelfilteret fungerer ved hjælp af eolysevæske. Væsken bliver automatisk blandet med dieselen i brændstoftanken. Eolysevæsken skal påfyldes, ligesom olie eksempelvis skal, og dette skal gøres efter behov. Typisk kan du se en advarselsmeddelelse på dit display i bilen, når det er tid til at påfylde eolysevæske. Hvis du ikke sørger for at påfylde eolysevæsken på bilen, vil partikelfilteret sode til. Vi hjælper gerne med påfyldning af eolysevæske, ligesom vi kan hjælpe med udskiftning og rens af partikelfilteret.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice