udskiftning af tandrem

Få skiftet tandremmen ud

Vi tilbyder at skifte tandemmen på din bil. Det er en opgave, som vi udfører professionelt. Prisen er holdt lav, da den bedste service gerne skal gå hånd i hånd med den bedste pris. Tandremmen spiller en vigtig rolle i motoren, men der opstår et vist slid på remmen, hvorfor den også skal udskiftes engang imellem. Bilfabrikanterne har forskrifter om, hvor ofte det bør ske, men de kan godt ændre sig. Derfor er du altid velkommen til at ringe til Islev Autoservice på tlf. 44 24 20 44 for at høre, om din bil kunne trænge til at få udskiftet sin gamle tandrem.

Tandremmens funktion er at få stemplerne til at køre rigtigt. Derfor er den langt fra ubetydelig, og skal altså vedligeholdes og udskiftes. Den minder mest af alt om en overdimensioneret køkkenelastik, og efterhånden som du få kørt nogle kilometer i din bil, vil tandremmen blive slidt.

Vi servicerer din bil

Din bil består af mange komponenter, som hver især bliver slidt med tiden. Derfor skal de engang imellem skiftes ud. Nogle af tingene er mere komplicerede at skifte end andre, og derfor er det fornuftigt at gå til en professionel for at få udført disse opgaver. Hos Islev Autoservice yder vi en god service, og vi gør meget ud af, at vores professionalisme smitter af på alt vores arbejde.

Samtidigt vil vi også gerne holde prisniveauet så langt nede, at vores kunder føler sig retfærdigt behandlet. Således får du både god service, en velserviceret bil og en glad pengepung. Det kræver professionelle mekanikere, når der skal rodes med din bils motor, og vi sørger for, at vi altid lever op til de høje krav for at sikre din bils fremtid.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice