udskiftning af vindues visker

Udskiftning af vinduesvisker og viskermotor

Viskerbladene er ikke til at undvære, for uden dem ville vi ikke kunne se meget ud ad ruderne i bilen. Derfor er det naturligvis også utrolig vigtigt, at viskerbladene og viskermotoren virker, som de skal. Hos Islev Autoservice hjælper vi dig gerne med at udskifte dine viskerblade, hvis de er slidte, og vi hjælper også gerne med at udskifte viskermotoren, hvis den bliver slidt.

Viskerbladene er vigtige, fordi de holder ruderne rene, så vi kan se noget i trafikken. Hvis viskerne bliver slidte, vil de ridse forruden. Dette kan påvirke udsynet for dig i bilen, og det kan gøre, at ruden ikke vil være så modstandsdygtig længere. Viskerbladene slides fra den dag, de bliver monteret på din bil. De slides nemlig af vejret, temperaturen, støv og objekter på ruden. Når viskerbladene bliver slidte, bliver de hårde i gummiet, hvorfor de begynder at slide på ruden. Det hårde gummi kan få viskerne til at smuldre. Det kan du se, hvis viskerne begynde at hyle eller vibrere, når de kører, eller hvis de trækker streger over ruden.

For din egen – og dine medtrafikanters – skyld bør du kontrollere dine viskerblade en gang årligt. Det er typisk en gang om året, at de skal skiftes på grund af slid, alt afhængig af hvor meget du bruger viskerne.

Viskerbladene styres af en viskermotor. Denne kan slides, ligesom de fleste andre elementer i en bil kan. Dog slides den noget langsommere end viskerbladene, og derfor skal den altså heller ikke udskiftes ofte. Vi hjælper dog gerne med at udskifte både viskerblade og viskermotor, hvis det er nødvendigt.

Forlæng selv levetiden på viskerbladene

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dine viskerblade, så de skal udskiftes så sjældent som muligt, kan du følge disse to simple råd:

> Du skal tørre dine viskerblade af, når du har vasket din bil. Således får du fjernet det snavs, der sidder ved bladene.

> En gang årligt kan du tørre viskerbladene af i hvid eddike, hvorefter du kan tørre dem med en fnugfri klud med lidt silikonegummibehandling. Gør det gerne, inden frosten kommer.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice