aircon service

Serviceeftersyn på aircondition

Bilens aircondition er vigtig og regelmæssigt eftersyn og service er vigtigt, da den sørger for, at der er et godt indeklima i din bil. Det er nødvendigt at have et godt indeklima, og særligt hvis du kører i varmt vejr eller særligt lange ture, vil det være vigtigt, at din bils aircondition fungerer optimalt.

Derfor tilbyder vi service af aircondition, så du kan sikre, at din bils aircondition har den længst mulige levetid. Prisen på service af aircondition lyder på 695,-. Selv, hvis du ikke mener, at din aircondition fejler noget, kan det være en fornuftig idé at få lavet service på den med jævne mellemrum. Det kan nemlig gå hen og blive en meget dyr reparation, hvis din bils aircondition går i stykker og skal laves.

Din aircondition kører på et kølemiddel, og efterhånden som tiden går, vil din aircondition miste kølemiddel. Når den mister kølemiddel, mister den også langsomt effekten, og den kan altså gå helt i stykker, hvis ikke der rettes op på manglen af kølemiddel i tide. Ved service af aircondition gennemgår vi alle de vigtige funktioner og sikrer, at din aircondition er klar til at køre længe endnu. Det er altså en god investering at få udført service, fremfor at skulle betale for en komplet reparation.

Bilens aircondition eller klimaanlæg

Med vores airconditionservice har vi mange års erfaring med både aircon service og reparationer af alle bilmærker. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med at forebygge skader på alle aircondition og klimaanlæg, inden de sker, men vi er også i stand til at udbedre skaderne, når de først er sket. Vi går op i at give vores kunder en god oplevelse, og vi er stolte af vores håndværk og vores service. Hvis du går og overvejer at få udført service eller reparationer på din bil, så kan du ringe til os på tlf. 44 24 20 44 og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Priser og information:

695 kr.  Normalpris: 995 kr.  (inkl. moms)

Inkluderer:

  • Trykprøvning af systemet
  • Aftapning af gl. kølemiddel
  • Aftapning af gl. olie og påfyldning af frisk olie
  • Evt. efterfyldning af manglende kølemiddel (+1,50 kr. pr. efterfyldt gram)

Når vi udfører service på aircondition anlægget udfører vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder med vores avancerede udstyr. Vi påfylder nyt kølemiddel på samt olie til kompressoren og sporemiddel.

Info om airconditionanlæg:
For at opretholde et driftssikkert aircondition anlæg, så anbefaler de fleste bilproducenter og specialister, at anlægget serviceres min. hvert andet år.

Mange har desværre den opfattelse, at når bilen køres til alm. serviceeftersyn, så omfatter serviceeftersynet også bilens aircondition anlæg, hvilket desværre ikke er tilfældet.

Manglende servicering af anlægget kan få alvorlige konsekvenser, og koster hvert år mange bilejere ekstra regninger på 6-10.000 kr. i reparationer, som kunne være undgået ved en løbende servicering af anlægget.

Bakterie dræbende behandling i forbindelse med serviceeftersyn KUN 250 kr.

  • Aircondition kabinerens med total bakteriedræbende effekt
  • Efterfølgende ren og frisk luft i kabinen

Et defekt aircondition anlæg kan i værste fald forårsage allergiske reaktioner hos passagerne, og generere bakterier og skimmelsvamp i anlægget, som ryger direkte ud i kabinen hvilket taler for sig selv. Mange har oplevet lugten af gammel muggen eller ‘sure sokker’, fra et inaktivt airconditionanlæg.

Lugter anlægget, når du tænder for det, indikerer det, at anlægget skal renses, så du fjerner risikoen for bakterier. Er du i tvivl om, hvornår dit anlæg sidst har fået en bakterie dræbende behandling, så anbefaler vi du tilkøber denne behandling.

Book en tid eller kontakt os for et tilbud

Vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris inden vi på begynder arbejdet.

BESTIL EN TID
© Copyright Islev Autoservice